A.V.P.P.A

Ayrıntılı ve Pratik Program Anlatımları

A.V.P.P.A Giriş


Merhaba,

Gönüllü bir eğitmen olarak avppa.blogspot.com adresi üzerinden bazı programları ayrıntılarıyla ve pratik bir şekilde nasıl kullanabileceğimizi anlatacağım. Tüm bunları öğrendiğimiz takdirde en doğru ve hızlı şekilde program kullanmaya başlayacaksınız.

Bu bize ne kazandırır? İş hayatınızda veya hobi olarak her ne sebep ötürü olursa olsun işin doğrusunu, püf noktalarını ve akıcı olmayı öğretir. Tek beklentim konularımı takip eden sizlerden kafanızda soru işareti yaratan yerler hakkında yorum kısmından sorularınızı yöneltmenizdir. Kesinlikle her konu alakalı sorunun cevabını bulacaksınız. Son olarak her gönüllü veya eğitmen kişinin bir isteği olacaksa o da bir teşekkürdür.

Buradan alıntı yapan diğer blog sahibi arkadaşlara da sesleniyorum, her türlü alıntı yapabilirsiniz fakat lütfen kaynak belirtiniz çünkü buradan her aldığınız konu ilgilisi buradaki diğer konuları da görmek isteyebilir, bu sadece bir rica.

Teşekkürler

1 yorum:

efremjacquez dedi ki...

Betway NJ App | $250 Welcome Bonus + $250 Match
Betway NJ Promo Code | Betway is 태백 출장샵 now available to use 토토 사이트 in New 원주 출장마사지 Jersey. The 태백 출장마사지 Betway NJ 아산 출장안마 sports betting app is available in NJ at the Betway NJ Sportsbook

Yorum Gönder

ad

Translate

r

Ayrıntılı ve pratik program anlatımı

A.V.P.P.A(Ayrıntılı ve Pratik Program Anlatımı). Blogger tarafından desteklenmektedir.

Tutulan Konular